Melawan fikiran negatif bila hidupmu sentiasa didominasi pemikiran negatif - Muhammad Muhyidin (Al-Hidayah House of Publishers, 2011)
Buku hasil karya penulis bestseller 'Bibir tersenyum Hati Menangis' ini mengupas secara tepat impak menggerikan fikiran negatif terhadap hidup kita. Dengan gaya bahasa yang halus tetapi amat tajam bersedia untuk membangunkan anda dari hanyit dalam lena yang penuhi fikiran negatif.Yang amat menggerikan. Selain itu juga dijelaskan betapa dahsyatnya kerosakan hidup akibat fikiran negatif ini, ditambah lagi dengan tip-tip agar anda mampu dan berjaya inengatasi serangan fikiran negatif. Seperti yang dikenali sebagai "Pengurusan Berdasarkan Su uzhon".