Cinta tiga rasa - Noraslina Jusin (Galeri Ilmu, 2012)
CINTA 3 RASA terbahagi kepada tiga bahagian iaitu resipi cinta suami isteri, duhai anak, dan hati hamba. Resipi cinta suami isteri, menyentuh tentang kerukunan, hubungan dan komunikasi suami isteri. Peranan seorang isteri dalam membentuk rumah tangga. Duhai Anak, mengupas peranan wanita sebagai seorang ibu dalam m membentuk sahsiah anak-anak khasnya anak perempuan agak tampil menjadi seorang muslimah sejati. Hati Hamba ,menjurus kepada hubungan hati wanita sebagai hamba dengan Tuhan. Menyentuh tentang muhasabah diri wanita, juga berkaitan dengan soal fiqah wanita dan hubung kaitnya dengan Allah. Turut disisipkan pandangan dan nasihat kepada isteri-isteri yang mengadu kepada penulis tentang masalah yang dialami.