Ta'rif Al-darisin Bi Manahij Al-mufassirin - Khalidi, Salah 'Abd al-Fattah (Darul Qalam, 2019)
Kitab Ta'rif ad Darisin bi Manahij al Mufassirin mengupas biografi para ahli tafsir dan kaedah mereka dalam menulis kitab Tafsir, berbagai macam aliran tafsir, dan lainnya.