Penyembelihan korban mengikut sunah - Suryadi marzuki (Penerbit Universiti Utara Malaysia, 2014)
Buku ini menerangkan hukum dan tatacara serta adab ibadah korban berdasarkan dalil Al-Quran dan hadis yang sahih