Pengantar kerja sosial - Farley, O. William 1934-; Smith, Larry Lorenzo; Boyle, Scott W. (Institut Terjemahan & Buku Malaysia Penerbit Universiti Utara Malaysia, 2014)
Edisi kesepuluh teks klasik ini menggabungkan perspektif kerja sosial dari sudut sejarah dan kontemporari agar para pembaca dapat melihat pembangunan kerja sosial mengikut konteks sejarah sambil menggunakan pembinaan teori terkini. Penekanan khusus diberi kepada pemahaman bahawa kerja sosial adalah berkaitan disiplin dan kaedah.