PEMBANGUNAN BELIA ABAD KE-21 isu dan cabaran - Norbaya Ahmad (Siri pembangunan belia, 2009)
Buku ini adalah satu siri bacaan yang ditulis oleh pengkaji sains sosial yang arif serta berminat dengan isu dan cabaran yang dihadapi generasi belia kontemporari di Malaysia. Umum mengetahui, transformasi sosial yang berlaku dalam negara pada abad ke-21 ini telah memberi implikasi yang besar kepada gaya fikir dan gaya hidup generasi belia. Justeru, penerbitan buku ini sangat bertepatan sebagai siri bacaan umum bagi masyarakat Malaysia khususnya dalam mendapatkan gambaran tentang realiti yang dihadapi oleh generasi belia masa kini.