Tip untuk menjadi pengacara majlis - Saidah Said (Penerbitan Prestasi, 2011)
Buku ini bukan sahaja menyediakan panduan bagaimana untuk menjadi seorang pengacara majlis yang baik, bahkan anda boleh mempelajari teknik-teknik pengucapan awam berkesa. Pelbagai tips disediakan termasuklah cara penampilan, cara mengatasi kegugupan, penyediaan teks ucapan dan sebagainya.