Aku terima nikahnya 2 bercinta sampai syurga : tidakkah pelik jika ada pasangan hangat bercinta tetapi tidak terfikir untuk bersama selama-lamanya? - Hasrizal Abdul Jamil 1975- (Galeri Ilmu, 2009)
Satu lagi karya Hasrizal Abdul Jamil yang cukup dikenali di blognya saifulislam.com sebagai Abu Saif. Aku Terima Nikahnya 2 - Bercinta sampai ke syurga ialah kesinambungan kepada buku pertamanya AKU TERIMA NIKAHNYA yang menjadi motivasi terlaris dan diulang cetak beberapa kali.