Zakat mal al-mustafad : amalan dan pengalaman di Malaysia - Mujaini Tarimin (Pusat Pungutan Zakat, 2012)
Buku ini menghuraikan kepada kewajipan zakat pengajian, zakat pendapatan ahli profesional dan zakat pendapatan pindahan yang boleh digolongkan ke dalam kumpulan zakat pendapatan al-Mal al-mustafad dan standard-standard yang berkaitan mengenainya yang dipelopori pertama kalinya oleh Pusat Pungutan Zakat majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan di Malaysia sejak 1991.