Kepada Mahathir antologi puisi Ahmad Sebi - Ahmad Sebi Bakar (Sanggar Indah, 2012)
Puisi ini wajar dibaca dan penyairnya pula - apa pun cabaran-cabaran hidup ini yang lebih besar, penting serta utama - akan memperkaya khazanah seni dan intelektual kalau terus mengabadikan pengalaman-pengalaman yang besar dalam dialog seni dan kesusasteraan bangsanya.