Memoir seorang penerbang Sulaiman Sujak - Ramli Abdul Rahim (JRAS, 2010)
Mengisahkan sejarah hidup Panglima TUDM yang pertama berbangsa Melayu iaitu Tan Sri Dato' Sulaiman Sujak dari seorang Kadet Udara di Singapura sehinggalah ke Air Commodore bagi Tentera Udara Diraja Persekutuan yang kini dikenali dengan nama Tentera Udara Diraja Malaysia.