Dialog dengan pemimpin - Yusof Harun (Penerbitan Pena, 1986)
Koleksi temuramah Yusof Harun dengan tokoh-tokoh negara yang disiarkan sepanjang tahun 1985 di dalam majalah Sarina terbitan Amir Enterpirse. Buku ini adalah usaha sulung beliau.