Zaman beribu liku tip dan panduan memahami jiwa remaja - Amaludin Ab. Rahman (Siri motivasi dan kecemerlangan Utusan, 2007)
Buku ini mengetengahkan tip dan panduan untuk memahami remaja. Buku ini sesuai dijadikan rujukan oleh ibu bapa, guru, remaja sendiri dan sesiapa sahaja yang ingin menambah ilmu di dada.