Pemuliharaan bangunan bersejarah - Siti Norlizaiha Harun (University Publication Centre (UPENA), 2010)
Buku ini memberi tumpuan kepada aspek-aspek asas bidang pemuliharaan bangunan bersejarah yang meliputi prinsip dan konsep, proses pemuliharaan, kecacatan bangunan, kaedah dan teknik memulihara, penyenggaraan bangunan, penyesuaigunaan bangunan bersejarah dan pencegahan kebakaran.