Inovasi pengajaran reflektif bidang sains dan kejuruteraan - Hanipah Hussin (Penerbit Universiti Teknikal Malaysia Melaka, 2012)
Buku ini merupakan buku yang memperkenalkan strategi pemikiran reflektif dalam proses pengajaran dan pembelajaran samaada face to face atau maya. Pendekatan pemikiran reflektif ini adalah teknik pengajaran dan pembelajaran dalam 'problem based learning'.