Malaysia-Indonesia kepelbagaian sudut pandang - Rohani Ab. Ghani (Penerbit Universiti Utara Malaysia, 2012)
Buku ini berupaya dijadikan satu landasan bagi memahami, sejarah persamaan, cabaran hubungan dan isu-isu semasa di kedua-dua buah negara.