Tips mengurus acara dan majlis untuk mahasiswa - Samsudin Wahab (Penerbit Universiti Utara Malaysia, 2009)
Pengurusan acara menjadi semakin penting apabila menjadi satu kemahiran yang diukur dalam sistem pendidikan formal. Mahasiswa institusi pendidikan tinggi di Malaysia sudah didedahkan dengan kemahiran soft skill yang berbagai-bagai. Buku ini memberikan panduan yang lengkap bagi mahasiswa yang mahu mempelajari teknik-teknik dalam pengurusan acara dan majlis. Buku ini membantu mahasiswa untuk merancang dan mempromosikan acara dan majlis universiti yang dianjurkan. Mahasiswa juga diberi panduan mendapat belanjawan, memilih hari dan tarikh yang sesuai, serta menilai keberkesanan acara dan majlis yang dianjurkan.