Modul pengenalan kepada kaedah statistik tak berparameter - Wan Muhamad Amir Wan Ahmad (Penerbit Universiti Malaysia Terengganu, 2009)
Buku ini menyediakan kefahaman secara konsep dan juga secara aplikasi kepada golongan penyelidik dan pelajar dalam memantapkan lagi kefahaman mereka dalam membuat sesuatu analisis secara statistik.