Panduan komprehensif penulisan cadangan penyelidikan - Parmjit Singh (Penerbit UiTM, 2012)
Buku ini memberi penerangan tentang elemen-elemen asas penulisan cadangan penulisan seperti pembentukan soalan kajian, tinjauan literatur dan rekabentuk kajian. Isu teknikal dalam rekabentuk kajian merangkumi persampelan, instrumentasi, isu kebolehpercayaan dan kesahan dibincangkan secara terperinci.