Latihan asas AutoCAD - Sallehan Ismail (Penerbit UiTM, 2012)
Buku ini memberi panduan dan penerangan tentang pengenalan asas kepada arahan-arahan yang terdapat dalam perisian AutoCAD bagi para pengguna yang baru atau kurang mahir tentang perisian ini.