Pemikiran kreatif - Maimunah Osman (Siri pengurusan INTAN, 2005)
Setelah membaca bukun ini, diharapkan agar pembaca dapat menggunakan idea-idea yang dipaparkan untuk mendidik diri menjadi kreatif demi kebaikan keluarga, masyarakat dan organisasi.