Kaedah analisis & interpretasi data - Arsaythamby Veloo (Penerbit Universiti Utara Malaysia, 2013)
Statistik merupakan satu bidang yang sangat luas untuk mengetengahkan kepada para pembaca. Namun demikian, dalam proses penyelidikan kuantitatif memproses dan menganalisis data merupakan perkara asas sebelum mengintepretasikan data.