Isu-isu budaya dalam pembangunan sosial - Che Su Mustaffa (Penerbit Universiti Utara Malaysia, 2005)
Buki ini merupakan koleksi artikel yang memaparkan pelbagai isu berkaitan pembangunan dewasa ini. Isu-isu yang difokuskan dalam buku ini, antara lain berkenaan budaya masyarakat Malaysia.