Hubungan antarabangsa dan isu terpilih - Mohamad Faisol Keling (Penerbit Universiti Utara Malaysia, 2012)
Buku ini merupakan koleksi artikel secara umum mengupas hubungan antarabangsa dan penjelasan beberapa isu antarabangsa yang berlaku. Konsep dan teori yang ditampilkan berdasarkan contoh serta perkembangan yang berlaku dalam sistem antarabangsa mutakhir ini dapat membantu para pembaca memahami isu dalam hubungan antarabangsa dengan lebih mendalam.