Penyakit masalah keseimbangan badan dan rawatannya - Zuraida Zainun (Penerbit Universiti Tun Hussein Onn Malaysia, 2013)
Buku berkenaan penyakit vestibular periferi dan panduan latihan keseimbangan badan dalam versi bahasa Melayu ini julung kalinya diterbitkan di Malaysia. Modul latihan keseimbangan badan ini merupakan modul yang diadaptasi dan diubahsuai daripada modul asal 'Customised Cawhorne-Cooksey Exercises' yang telah dibangunkan oleh para saintis dari London, United Kingdom. Terdapat beberapa penambahan latihan yang telah dimasukkan di dalam modul latihan ini seperti beberapa pergerakan sola.