Asas kejuruteraan elektrik modul pengajaran - Zaniah Muda (Jabatan Kejuruteraan Kuasa, Fakulti Kejuruteraan Elektrik, Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Buku yang julung kalinya ini dihasilkan untuk memenuhi pengajaran dan pembelajaran matapelajar Asas Kejuruteraan Elektrik khusus untuk pelajar tahun dua Fakulti Kejuruteraan Elektrik di Universiti Teknologi Malaysia. Kandungan buku ini adalah gabungan hasil penulisan dan rujukan penulis.