Matematik statistik & mekanik sukatan pelajaran T - Soon, Chin Loong (Siri teks STPM, 2000)
Teks STPM Matematik Statistik & Mekanik Sukatan Pelajaran T ditulis khas untuk para pelajar yang mengambil mata pelajaran Matematik dalam STPM. Buku ini sesuai juga digunakan sebagai bahan rujukan oleh para pelajar matrikulasi dan universiti tempatan.