Microsoft Access 2000 langkah demi langkah - Palani Murugappan (Venton Pub, 2000)
Buku ini mengandaikan anda telah pun tahu mengendalikan komputer peribadi yang menggunakan Window 95/98. Kemudiannya ia membawa anda langkah demi langkah untuk memahami ciri-ciri terkini Access 200 bermula dengan pengenalan kepada skrin permukaan, konsep pengkalan data, jadual, pertanyaan, penghasilan laporan dan borang.