Menyusuri transformasi pengajian tinggi - Mohamed Khaled Nordin (Kementerian Pendidikan Malaysia, 2013)
Amanat Tahun Baharu adalah ucapan penting yang disampaikan oleh YB Menteri Pengajian Tinggi (pada ketika itu), Dato' Seri Mohamed Khaled Nordin yang menentukan fokus dan hala tuju sektor pengajian tinggi negara pada satu-satu tahun.