Amalan-amalan bid'ah pada bulan Syaban - Rasul Dahri (Perniagaan Jahabersa, 2002)
Buku ini menjelaskan tentang bid'ahnya beberapa amalan yang dikerjakan di bulan Syaban, kerana amalan tersebut hanya bersandarkan kepada hadis-hadis palsu, lemah, mungkar dan tidak diketahui asal usulnya.