Pengantarabangsaan Bahasa Melayu di Korea isu, cabaran dan cadangan - Zaharani Ahmad; Chun, Tai-Hyun; Kim, Jang-Gyem (Hankuk University of Foreign Studies Press, 2012)
Buku ini membincangkan pelbagai isu dan cabaran yang berhubung dengan pengantarabangsaan Bahasa Melayu, khususnya dalam aspek pengajaran dan pembelajaran Bahasa Melayu sebagai bahasa asing yang dikendalikan di Hankuk University of Foreign Studies, Korea khasnya, dan di institusi-institusi pengajian tinggi yang lain amnya.