Jejak 1Azam kompilasi Buletin 1Azam dari 2010-2012 (Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat, 2014)
Buku kompilasi Buletin 1Azam 2010-2012 mengandungi program-program yang telah dilaksanakan oleh KPWKM untuk golongan miskin tegar dan miskin termasuk golongan ibu tunggal dan golongan kurang upaya (OKU).