Apa yang anda perlu tahu tentang penjagaan seorang pesakit strok - Buckman, Robert (Dewan Bahasa dan Pustaka, 2006)
Buku ini memberi anda keyakinan dalam membantu seseorang yang diserang strok untuk pulih.