Kepimpinan institusi pengajian tinggi dan transformasi kesejahteraan sosial negara - Roziah Omar; Sivamurugan Pandian; Zainal Abidin Sanusi (Akademi Kepimpinan Pengajian Tinggi (AKEPT), 2013)
Buku ini merupakan kumpulan penulisan dari pembentangan kertas kerja di Konvensyen Kebangsaan Pengukuhan Kepimpinan Institusi Pengajian Tinggi Dalam Transformasi Kesejahteraan Sosial Negara pada Oktober 2012 anjuran Akademi Kepimpinan Pengajian Tinggi (AKEPT), Kementerian Pengajian Tinggi; dan Majlis Profesor Negara (MPN), Kluster Pembangunan Sosial dan Kesejahteraan, bersama Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan, Universiti Sians Malaysia (USM).