45 ayat al-Quran penghalang sihir & syaitan - Al-Sayim, Muhammad (Siri keberkatan al-quran, 2005)
Dalam buku ini kami akan menyebutkan sebahagian ayat kemudian menerangkan maksudnya dengan ringkas dengan bahasa yang mudah difahami agar dapat diambil manfaatnya oleh kaum muslimin, seperti mana kami juga menyeru kepada kaum muslimin agar waspada dengan dalam menghadapai musuh-musuh mereka terutama syaitan, manusia dan jin yang pada masa ini telah berjaya membinasakan maruah masyarakat kita, bahkan menghancurkan peribadi generasi muslim sama ada lelaki mahupun perempuan.