Jihazul Madihah (persiapan yang terpuji dalam pengurusan jenazah) Ustaz Azhar Idrus - Azhar Idrus (PTS Publishing House Sendirian Berhad, 2015)
Buku ini menceritakan tentang bagaimana melakukan persiapan menuju yang Maha Esa. Ia mengajar cara-cara mengendalikan jenazah bermula ketika orang itu sedang sakit sehinggalah proses mengebumikan jenazah. Buku ini sebagai panduan kepada semua bagi mengetahui dan mempelajari tatacara menguruskan jenazah dengan betul