Hukuman bunuh pengedar dadah mengikut siyasah syari'yyah - Wan Norhasniah Wan Husin (Penerbit Universiti Malaya, 2011)
Buku ini bertujuan untuk menganalisis ketepatan hukuman bunuh ke atas pengedaran dadah berasaskan kepada Siyasah Syar'iyyah.