Membudayakan penggunaan lestari - Laily Paim (Persatuan Ekonomi Pengguna dan Keluarga Malaysia (MACFEA), 2013)
Buku yang berteraskan kecintaan terhadap alam sekitar ini ditulis untuk memberi pendedahan dan pengetahuan tentang penggunaan lestari dan kesannya ke atas kualiti hidup. Selain itu, buku ini juga memberi pemahaman tentang isu dan cabaran dalam mengamalkan penggunaan lestari dan seterusnya menerangkan peranan dan tanggungjawab dalam membudayakan penggunaan lestari.