Magnet diri cipta diri lebih berpengaruh dan berjaya - Amin Idris (PTS Millenia, 2013)
Magnet Diri: Cipta Diri Lebih Berpengaruh dan Berjaya adalah nukilan khusus Amin Idris untuk semua lapisan masyarakat. Daripada seorang ahli politik, pegawai kerajaan, pendakwah, usahawan, eksekutif, staf, petugas organisasi, pensyarah, guru, mahupun seorang individu biasa, buku ini begitu relevan dalam meningkatkan kualiti diri khususnya dalam hidup bermasyarakat.