Tamadun Islam dan tamadun Asia (TITAS) buku revisi - Ahmad Zaki Abd. Latiff (Oxford Fajar, 2009)
Buku Revisi Tamadun Islam dan Tamadun Asia (TITAS) ialah buku revisi yang ditulis menepati silibus terkini untuk pengajian subjek Tamadun Islam dan Tamadun Asia yang wajib kepada para penuntut di IPTA.