Gerakan koperasi di Malaysia - Hayati Md. Salleh (Maktab Kerjasama Malaysia, 2008)
Melihat senario kepentingan koperasi terhadap pembangunan negara, penulisan buku ini diharapkan dapat dimanfaatkan sepenuhnya oleh setiap lapisan masyarakat sama ada kepada mereka yang belum atau telah menceburi Gerakan Koperasi. Malah, setidak-tidaknya menimbulkan minat pembacanya untuk mengikuti perkembangan sejarah koperasi tanah air.