Memperingati 100 tahun Hassan al Banna (1906-2006) - Riduan Mohamad Nor (MHI, 2007)
Buku ini diluncurkan ke tengah masyarakat untuk menambahkan koleksi pembaca berkaitan dengan tokoh pejuang Islam yang telah membina pemikiran dan perjuangan yang besar. Pemimpin dakwah abad 20 ini mempunyai pakej kepimpinan yang wajar diteladani oleh pewaris dakwah masa kini terutama dalam gelombang serangan pemikiran salibis-imperialis.