Memperkasa kecemerlangan, mengangkasa kegemilangan 35 tahun MAMPU (Unit Tadbiran dan Perancangan Pengurusan Malaysia, 2013)
Penerbitan buku Meperkasa Kecemerlangan, Mengangkasa Kegemilangan ini bertujuan mendokumenkan catatan perjalanan MAMPU sepanjang 35 tahun sebagai peneraju inisiatif pemodenan sektor awam seawal penubuhannya pada bulan Mei 1977. Selain meninjau secara retrospektif pembaharuan pentadbiran di era pra-kemerdekaan, buku ini turut menjejaki perjalanan perkhidmatan awam dari nytata kepada maya, manual kepada digital serta perubahan dari pendekatan keterpisahan kepada kolaborasi. Buku ini ditampilkan sebagai wahana perkongsian pengalaman dan cabaran MAMPU dalam mengangkat perkhidmatan awam.