Tuju cemerlang peperiksaan - Sulaiman Masri (Siri pengajian dan pendidikan Utusan, 2005)
Buku ini merupakan cetusan pemikiran kearah memperkayakan konsep keilmuan dalam bidang seperti perkembangan pembelajaran, strategi pengajaran dan pendidikan kaunseling. Buku ini juga merangkumi konsep , kaedah, teori dan teknik pengajaran dan pembelajaran untuk membentuk daya pemikiran yang kreatif dan sistematik.