Siapa tak sayang bini? - Nur Insyirah (Grup Buku Karangkraf Sdn.Bhd., 2014)
aat orang lain sibuk mengejar ilmu, Emili lebih suka melayan cinta monyetnya. Alangkah indah jika dapat menjadi isteri pada hero pujaan. Namun, tidak bagi Fahim. Maruah keluarganya harus ditebus. Dia mesti belajar hingga ke peringkat tertinggi. Bab nikah kahwin ditolak ke tepi dulu. Demi mencapai impiannya, Emili sanggup bertukar agama. Diketepikan keluarga pun tidak mengapa, asalkan hati Fahim berjaya dimiliki. Di Newcastle, Fahim gelisah. Permintaan Nur Amili Abdullah sukar untuk ditunaikan. Tapi, demi agama suci, dia rela memikul tanggungjawab. Amili harus dinikahi! Bahagia atau derita, kemudian boleh fikir. Kalau Amili benar-benar cinta, mesti dia sanggup tunggu. Jika tidak, terserah!