Cinta di hati Muhammad s.a.w. - Miftahul Asrar Malik; Dian Ummu Zahrana
Buku ini adalah kisah keteladanan daripada tiga sayyidah kaum muslimin, iaitu Khadijah bt Khuwailid, Aisyah bt Abu Bakar as-Siddiq, dan Fatimah bt Muhammad Rasulullah. Di dalam buku ini memuat kisah dari ketiganya, bermula dari nasab, gelaran-gelaran yang dimiliki, keistimewaan yang dianugerahkan Allah SWT, dan peranan mereka terhadap perjuangan Rasulullah SAW dalam menegakkan panji laa ilaha illallah.