Membongkar Konspirasi Zion-Zionis - N.A. Harith 1980- (Hijjaz Records Publishing, 2018)
Dalam menjamin kestabilan Israel sebagai sebuah negara yang kuat dan ditakuti di dunia, beberapa strategi digunapakai rejim zionis yang secara tidak langsung menentukan corak politik, ekonomi dan keamanan di Tanah Arab. Buku Membongkar Konspirasi Zion Zionis ditulis bagi mendedahkan tentang bangsa Yahudi dari mula pendudukan di 'Tanah Yang Dijanjikan' sehinggalah kepada 'Penjajahan' di Tanah Palestin bahkan seluruh dunia.