Perubatan pendapat kedua bagaimana, bila & mengapa perspektif pesakit - Sethi, Prahlad K. Dr (Institut Terjemahan & Buku Malaysia, 2016)
Buku yang menarik ini menerangkan perasaan pesakit apabila berhadapan dengan doktor mereka, serta pemikiran doktor apabila berurusan dengan pesakit. - Bagaimanakah doktor memberikan reaksi apabila pesakit meminta pendapat kedua? - Bilakah pesakit sepatutnya mendapatkan pendapat kedua? - Apakah alasan untuk mendapatkan pendapat kedua? Semua persoalan ini dan pertanyaan lain yang mempengaruhi keputusan yang selalunya perlu dibuat oleh pesakit dibincangkan dalam buku ini. Dengan bahasa yang mudah, pengarang mengemukakan contoh yang dipetik daripada pengalaman luas beliau, tentang isu yang berkait dengan Pendapat Kedua