Mengapa Yahudi ingin kuasai Baitulmuqaddis? benarkah matlamat Yahudi menawan Baitulmuqaddis untuk bina istana dajal? - Abu Muhammad Arafah Adha (Hijjaz Records Publishing, 2018)
Terdapat banyak bukti dan fakta yang telah didedahkan oleh para pengkaji konspirasi dunia seperti yang terkandung dalam buku ini. Konspirasi kaum Yahudi-Zionis yang berusaha menawan Baitulmaqdis untuk dijadikan tapak dan lokasi pembinaan Istana Dajjal telah lama diketahui. Mereka yakin akan kemunculan Dajjal pada akhir zaman kelak. Bagi melaksanakan agenda tersebut, mereka telah lama menyusun beberapa program konspirasi selangkah demi selangkah. Agenda kemuncak mereka ialah merosakkan umat manusia selain Yahudi dan menawan dunia yang sedang dilaksanakan sekarang.