Spy hati dari Chantilly - Mazni Aznita (Grupbuku Karangkraf, 2018)
TIGA tahun lalu, Suri Imani ditemukan dengan seorang lelaki yang menyelamatkan dirinya dari nyaris maut di Paris. Bukan lelaki biasa, tetapi lelaki yang menjadi buruan seluruh dunia. Sejak itu, dia mencari-cari lelaki itu untuk membalas budi. "Dia pencuri yang agak terkenal dalam kalangan pihak berkuasa di sini. Sasarannya selalu tak pernah gagal. Dah lama pihak Interpol cuba memburunya tapi sentiasa gagal. Tak sangka kamu berpeluang bertemu dengan dia. Bagaimana rupanya?" Kecewa dengan Farid yang memilih kakaknya, Suri Imani menjauhkan diri dari keluarga lalu berjiran dengan seorang lelaki yang sering pulang ketika mabuk. Permulaannya Suri Imani membenci lelaki itu. Namun satu insiden membuatkan dia semakin dekat dengan lelaki itu. Malah dia menjadi PA lelaki itu di tempat kerja. "I harap you boleh jadi PA yang baik untuk I. Because I need you more than you think." - Mikey Mikhail Mikey Mikhail juga seperti Suri Imani, seorang pelarian. Bezanya dia melarikan diri daripada kisah silamnya. Kerana dendam, dia menjalani hidup yang tidak pernah diimpikannya. Namun kehadiran Suri Imani membuatkan dia merasakan 'hidup' kembali. Ceria tanpa dendam yang membelenggu diri. Kehadiran Ezekiel membuatkan Mikey Mikhail mula mengesyaki Suri Imani mempunyai rahsia yang cuba disembunyikan. Siapa Suri Imani yang sebenarnya? Siapa Ezekiel yang tiba-tiba muncul dalam hidup mereka?